joi, 2 februarie 2017

PSD DISPARE

Haideți să facem ca acest mandat să fie ultimul primit de PSD în România!

Dacă cineva își dorește un partid social-democrat real, să înființeze altul, dar actualul PSD trebuie făcut să dispară! Să dispară, pașnic, pe nevotate!

Începeți prin ceva ușor, cum am stabilit deja: scoateți televiziunile-budă din grila de programe a părinților: Antenele, B1TV, România TV. (Pe vremea lui Băsescu - PDL, acestor haznale li se adăugau EVZ, HotNews, România liberă - în care nu puteai citi nimic critic la adresa puterii de atunci)

Dacă gândiți altfel decât părinții voștri, cei vrăjiți & transformați în zombie de antene, este deja un progres și un câștig!

Înseamnă că lanțul genetic defect al docilității tembele, în spiritul căruia unii dintre părinți au fost crescuți, s-a rupt la voi. Schimbați-vă părinții în mentalitate, este posibil! Dacă nu, luați-le televizoarele...

Orice individ din cercurile în care ne învârtim (prieteni, cunoscuți, neamuri etc) - care susține abuzurile actualei puteri, orice om care se declară antieuropean și patriot al corupției devine nefrecventabil, evitați-l! Putem mai mult decât să băltim în compania unor idioți incurabili.

Locul României este în Europa. Suntem prea mici, ca să rămânem singuri și izolați! Izolarea României servește doar rataților, înapoiaților și hoților. Și, probabil, Rusiei...

N-ați trecut prin atâtea școli pentru a-l servi pe Dragnea! 

Înțelegeți că, de fapt, nu trebuie să acceptăm să servim pe nici unul dintre oamenii politici. Ei sunt în slujba noastră, și nu se află acolo ca noi să ne închinăm lor! Nu suntem obligați nici măcar să-i respectăm. 

Dacă vor respect, să-și schimbe "meseria"!